Lyoness oznámila prvých víťazov kampane Nákupná honba za pokladom

22.11.2012 Celý región

Graz 16. novembra (PROTEXT/ots) - Trinásteho novembra boli v najnovšom vysielanie Lyoness TV vylosovaní prvý šťastní výhercovia Nákupný honby za pokladom spoločnosti Lyoness. Prvých 2584 lovcov pokladu sa môže tešiť na atraktívne ceny v celkovej hodnote 125 000 Euro. Víťazi mesačného zlosovania budú vyhlásení každý druhý utorok v mesiaci.

Celkom 2584 cien, vrátane 20 000 Euro v hotovosti, troch voucherov v hodnote 5000 Euro a desiatich voucherov v hodnote 1000 Euro bolo vytiahnutých v rámci pravidelného mesačného žrebovania prvej Nákupnej honby za pokladom spoločnosti Lyoness. Žrebovanie sa odohralo pod dohľadom notára v sídle televízneho štúdia spoločnosti Lyoness. Víťazom prvej ceny mesiace, ktorá činí 20 000 Euro, sa stal pán Otokar P. z Českej republiky. Víťazmi troch Lyoness nákupných voucherov v hodnote 5000 Euro sú: Fontini F. z Grécka, László K. z Maďarska a Dan T. z Rumunska. Všetci výhercovia budú informovaní a ich mená budú oznámené na výveske tejto akcie.

Táto veľká marketingová kampaň spoločnosti Lyoness už prebieha viac ako mesiac v štrnástich európskych krajinách a jej najväčšou atrakciou je nákupná honba za pokladom. Hlavným cieľom tejto hry je zozbierať čo najviac virtuálnych kľúčov, aby tak zberateľ získal väčšiu šancu vyhrať jednu zo 31 000 cien. Kľúče sa dajú zbierať niekoľkými rôznymi spôsobmi: nakupovaním s Lyoness Loyalty Merchants (Verní kupci Lyoness), hraním mini-hier na výveske honbe za pokladom, a alebo odporúčaním tejto súťaže priateľom. Prvý kľúč sa rozdáva za registráciu do súťaže. Celková suma výhry, tzv. Nákupný poklad, číta 2 000 000 Eur a bude vyplatená po 125 000 Euro na základe dvanásťmesačného žrebovania, a jedného ročného zlosovania o 500 000 Euro.

O spoločnosti Lyoness
Lyoness je komunita medzinárodného rozsahu a tiež vernostný program fungujúci na regionálnych, národných i medzinárodných trhoch. Zahŕňa 29 krajín po celej Európe, ale aj v USA, Kanade, Brazílii, Spojených Arabských Emirátoch, Katare, Južnej Afrike a v pacifickej oblasti, predovšetkým v Hongkongu, Macau, Austrálii, Thajsku a Filipínach. Viac ako 2,4 milióna členov celosvetovo využíva Lyoness benefity u 25 000 Loyalty Merchants (Verných kupcov). Ďalšie informácie nájdete na http://www.lyoness.com.
 

Vyberte región